duminică, 5 ianuarie 2014

Neutralitate


      (Ne)semeni distinşi, plecăm împreună de la premisa că mă adresez unor bipede ca şi mine, înzestrate cu tot soiul de lucidităţi şi raţiuni care mai de care existenţiale. Uităm de sapiosexualitate şi când citim această asceză (un mesaj prin care se încearcă atingerea unui ridicat grad de moralitate) nu ne onanizăm şi nu facem alte lucruri de ruşine (aveţi permisiunea mea să citiţi acest material stând în şezut pe bideu, sau vasul de wc, dacă vă ajută tehnica). Singura onanie permisă de autorul acestui mesaj este onania neuronală, se subînţelege că se aprobă şi este indicată doar în cazul celor care au o reţea neuronală, indiferent că există doar matca neuron; ea poate fi însămânţată artificial în vitr(i)o(l)ul emisferelor cerebrale!
      Să facem împreună un exerciţiu de imaginaţie. Se adună poporul român şi adoptaţii acestuia (investitorii strategici) de la mic la mare pe o câmpie vastă unde musonii şi masonii să-şi poate exercita liber atribuţiile. Aducem un Moise autohton, ales pe sprânceană din plutonul de execuţie al Patriarhiei BOR; acesta v-a despica marea mulţimii în două. În dreapta vor sta cei slabi de înger, duşi cu pluta, creditori de Eminescu, Creangă şi Sadoveanu, sanatoriştii (debilii mintali), proletarii, artiştii de nouă generaţie (chiar şi 98% din cea veche), geniile neînţelese şi pustiite de vlaga spermei de către fecioarele seduse de un viitor academic, tineri şi netineri studioşi în şcoala vieţii şi alte şcoli (înalte) - străine performanţelor personale, oieri ca Ghiţă (musai şi prietenii ăstuia, obligatoriu şi cei cu care a servit o masă şi care l-au inventat), politicieni, jurnalişti mediocri susţinuţi de supervedetele radio/Tv, (să mai adaug? no bine! fie!), ONG-uri care se ocupă de protecţia copiilor (trăiască pedofilia şi adopţiile ilegale), protecţia animalelor (oare pentru protecţia bipedelor de ce nu sunt organizaţii, în afară de Habitat for Humanity, OMS şi înca vreo trei care sunt susţinute doar pentru ca degradarea şi falimentul uman să nu coboare mai jos de statutul COBAI?), ONG-uri responsabile cu promovarea libertăţii sexuale (oare la aceste ONG pot găsi un tratament împotriva oxiurilor?, pentru că despre hemoroizi şi herpes doar am auzit şi i-am văzut intervievaţi uneori la Tv ... ioi scuzele mele, aia erau paraziţii socio-politici, de o parte şi de alta a microfonului, mai sunt destui şi în presa scrisă sau online, poate majoritatea covârşitoare - ÎMPUŞCAŢI-MĂ! aveţi voie doar cu cuvântul!), sportivi ataşaţi sporturilor cu minge (nu doar rotundă, indiferent de dimensiune), filatelişti, foiletonişti, trăgători şi susţinători de băgători de seamă, (Dumnezeule!, câţi mai sunt!), acreditaţi USR (Uniunea Scriitoraşilor din România), ... M-am oprit (mă ia dracu' pentru ce mi-a reuşit) deoarece am maltrat ortografia limbii noastre dragi (nu aia cu care savurăm tot soiul de specialităţi umane, carnivore şi vegetariene, ori pe care adeseori o uităm în anusul fecund al conducătorilor naţiunii, mă refer la limba literară autentică, draga noastră românească). Mai pe scurt ... ce am produs scriptic anterior se numeşte violarea sublimă a conceptului frază.
      Revin! În stânga vor sta cei foarte puţini, extrem de puţini, atât de puţini că frizează însăşi existenţa. Cine sunt? Cei care nu se regăsesc în dreapta, dar având în vedere că nu se regăsesc toate derivatele din lighioană şi canalie, specific cine se află în stânga. Priviţi-i cu atenţie şi mai ales cu respect şi drag! Sunt cei care simt şi gândesc româneşte, cei care sunt autentici şi sunt asumaţi pe consecinţele rezultate din atitudinea lor. Dacă doriţi şi cifre, merg pe procente, sunt aproximativ 0,(0)1% din cei staţionaţi în dreapta. Da, da! Staţionaţi! Doar nu vă gândiţi la vreo pretenţie în ceea ce-i priveşte. Cei din dreapta au o singura raţiune existenţială: primenirea lor (la toate nivelurile; de aceea mă bucur că băncile de spermă sunt în pragul falimentelor, pentru că se mai răresc singuri).
      Revin, din nou. Ce este de făcut cu cele două aripi româneşti (nu din punct de vedere politic, aştia habar nu ştiu cui aparţin; au un răspuns dacă sunt de dreapta sau stânga, doar după ce ies de la toaletă şi se gândesc cu ce mână s-au şters ... cu spălatul ei ulterior este mai greu. mai au o problemă: dacă sunt întrebaţi de centru, este clar că atunci se întorc în habitaclul lor şi ca să fie centraţi se spală pe ambele mâini pe principiul "o mână spală pe alta şi ambele spală faţa" - asta da senzaţie de centru; o altă alternativă a centrului este zona pubiană a amantelor/amanţilor, le spun că centrul ăla la care se gândesc ei a fost creat de PreaÎnaltul). Aripa stângă este singura forţă viabilă, capabilă să instaureze regula plus valorii. Argumentele lor sunt educaţia, bunul simţ, echilibrul în treimea spiritualitate-afect-raţiune, autenticitate, credinţă naturală în forţa şi echilibrul Divinitităţii. Toate acţiunile lor sunt bazate pe un empiric exersat şi verificat, sunt categoria extrem de restrânsă a celor care au demonstrat că viaţa cu ale ei pasiuni şi nebuloase le este la îndemână, poate fi controlată cu existenţa bunului simţ şi a unei raţiuni creatoare.
      Aripa dreaptă ... aici este muncă silnică. Sunt umbrarii pământului, cei la umbra cărora nu creşte nimic. Dacă au construit ceva nu a fost durabil, deţin expertiza mârşavă în manipulare, minciună, defăimare şi neutralizare. Sunt adunaţi prin forţa întunericului (nu este vorba de Satan aici sau poveştile acestea de popă ostenit, ci de latura lor negativă, singurul corespondent în ale raţiunilor existenţiale), deci nu vor semăna decât deşertăciune. Ah, da! Şi locuiesc, se înmulţesc şi germinează în sublima balegă!
      O naţiune nu moare doar pentru că aşa vor anumite grupuri abandonate ocultului. Sunt mulţi, nevrotici, agresivi, dar în aceeaşi măsură sunt cel mai uşor de influenţat, de condus, de asimilat. Pentru ei ar exista soluţia exilului sau a lagărului semideschis, libertate doar de mişcare în afara teritoriului unde le sunt trasate sarcinile şi respectă religia pierdută: "cultul muncii setat pe valoarea individuală şi forţa creatoare a grupului". Având în vedere că lagărul acesta există deja şi arată precum harta teritorială a României, propun nu un exil al stângii ci o coagulare a forţei ei şi pornirea războiului de anduranţă (un război al ideilor şi valorilor, nu unul fizic şi adecvat brutalităţii). Stânga Moiselui autohton se bazează pe instincte exersate, educate, probate şi argumentate. Îmi asum şi susţin afirmaţia următoare: am probat ăste toate pe dreptaci ai neamului şi mi-a reuşit întotdeauna.
      He, he, he! Nu mă întrebaţi aiureli, de genul tu unde te situezi, că vă răspund anticipat. Sunt detaşat de acest război inepuizabil ca şi reurse, prefer statutul observatorului. Deocamdată ... până mă decid dacă mă voi alătura stângii (pentru că este mai aproape de inimă şi prin ea filtrez totul, pentru că nu există alternativă ei) gândiţi-vă că aş putea fi eu, Moise ... Dacă cineva dintre cei care citiţi se simte ofensat de această scriitură îl invit să fac o vizită în cel mai apropiat cimitir; acolo poate afla pe singurii care sunt cu adevărat de neînlocuit, ori dacă este mai pozitiv de felul lui/ei îi recomand tratamentul pentru somn natural "număratul până la 1000"; în cazul vizitei cu pricina să numere plusurile cu sau fără necrolog!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu