luni, 16 februarie 2015

Intrusului din mine...


         Sunt trist pentru că vântul mă alintă și pentru că anotimpurile îmi refuză iubirea. Simt că munții mi-ar renega pașii. Sunt prea absent pentru a mai înțelege unde-mi sunt amintirile, unde mi-am uitat visele, unde și de ce te-am întâlnit, de ce m-am abandonat nimicului.

          Sunt înstrăinat mie!

         Cum aș putea să mai ating un suflet, să închid o rană, să descifrez o taină, să mă ascund de mine?! Sunt mult prea ostenit pentru zilele mele, pentru apusul unei glorii inexistente, să-mi ascult recviemul, să mai pot invoca Apocalipsa! Sunt prăbușit undeva în mine, întra iad și rai, fără să mai aștept ceva.

          Sunt decepția propriei mele meniri!

         În mine, un alt ego îmi dezaprobă devenirea. Intrusului din mine îi spun că sunt încă viu, mult prea viu pentru a-mi apropia cerul.

        Există foarte multă iubirea de oferit în semeni, însă există și o mare teamă a neîmplinirii în ea. Enormă-i și iubirea stăvilită în mine! Rogu-te iubire, împacă-mi intrusul și deopotrivă, împacă-mă cu semenii pentru a elibera putința dăruirii...

3 comentarii:

  1. Dati-i intrusului ce-i al intrusului. Isi cere drepturile melancoliei atat de profund, imposibil de ignorat. Pentru a putea omul-carne, trebuie hranit spiritul-abur. Prin arta, suferinta devine o forma a frumosului. Impresionante ultimele postari. Sa ai o noapte in spirit - abur!
    C.

    RăspundețiȘtergere
  2. erata: pentru a putea suporta omul-carne...
    C

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara! Om cu suflet frumos!....descopar,in spatele acestor cuvinte,in primul rand un "OM".
    Un om care isi recunoaste momentele de ratacire ale sufletului.Oare cati dintre noi stau de vorba cu ei insisi cu mare onestitate si sinceritate.
    Asadar,iubire si capacitatea de a iubi sunt caracteristici de oameni puternici parerea mea fiecare are drept sa gandeasca cum doreste.Ca sa atingi iubirea sau mai bine spus sa "o traiesti" trebuie neaparat sa o intelegi.
    O seara placuta....om cu suflet frumos!

    RăspundețiȘtergere