luni, 26 decembrie 2011

În labirint



Încă o perioadă introvertită în care gândurile refuză să se așeze, să accepte supremația logicii. Am renunțat la fostul loc de muncă și am revenit într-o echipă de jurnaliști cu care am colaborat acum cinci ani. Un nou proiect și din nou mă încearcă cel mai des sentiment pe care jurnaliștii îl evită pe cât posibil; cel al deja-vu-ului. Din nou anchete jurnalistice, talk-show-uri radio și tv, aceeași muncă care erodează ființa, care te aduce în situații extreme și neplăcute, care îți oferă într-o societate cum este a noastră doar satisfacții mărunte.
Mi-aș dori să-i pot lua pe cei dragi de mână și să-i plimb prin labirintul gândurilor mele. Este o datorie de onoare, nu pentru a îmi justifica firava înstrăinare ci pentru a le oferi dreptul de a înțelege, mai ales atunci când voi ajunge la punctul în care îmi voi cere iertare.
Acum știu doar că o bună bucată din viață fiecăruia este sortită îndreptării erorilor. Ce pierdere de vreme ...   

2 comentarii:

  1. Florin, servus de la Adina (Pascanu). iti amintesti de mine? Ti-am trimis un e-mail, am vrut sa te intreb daca l-ai primit? la ce e-mail pot sa iti scriu? nu stiu daca iti mai amintesti de mine? din Sibiu, probablil acum 20 de ani te-am cunoscut. sper sa aud de la tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarut mana Adina.
    Abia ce am citi mailul; ti-am raspuns.
    Reverenta.

    RăspundețiȘtergere